Tervetuloa vieraskirjaani!

Tällä artikkelilla on 12 kommenttia

 1. Hyning

  löytää ja varata retkipyörää. Liityin silloin hollantilaiseen pyöräily …

 2. Heippa! Löytyipä mukavasti mielenkiintoinen sivusto. Haluaisin kertoa lisää yhteistyöstä. Laitathan minulle s-postia jos on kiinnostusta kuulla lisää tästä.

  Yst. terv.
  Leila

 3. Lasse Lyttinen

  Minä olin Hollannissa pyöräilemässä 2008 ja vaikea oli löytää ja varata retkipyörää. Liityin silloin hollantilaiseen pyöräily järjestöön ? http://www.vriendenopdefiets.nl ja tässä kuussa aikomus tehdä uusi reissu jos löytyy sellainen vuokraamo missä on muita kuin kaupunkipyöriä.Viimeeksi kiertelin 5 päivää ja sama on nytkin mielessä.

  1. admin

   Itsellä on ollut samanlaisia ongelmia. Neljää laadukasta retkipyörää on lähes mahdotonta saada samasta vuokraamosta. Joukkoon työnnetään aina joku rimpula; varmaankin siksi, koska retkipyöriä on tarjolla hyvin vähän, niin samalle porukalle ei anneta talon kaikkia hyviä pyöriä. Näyttäisi olevan myös niin, että keskustoissa rautatieasemilla ym. on yleensä vain max 3-v kaupunkipyöriä. Kaupunkien ulkolaidoilta ja maaseudun pikkukylistä löytyy myös retkipyöriä.

 4. Mikko Lauri

  Missä päin ja millaisessa majoituksessa asustelit kun olit pyöräilemässä Hollanissa v.2008? Olemme vaimon kanssa suunnitelemassa sinne päin pyöräilyreissua tulevana kesänä. Tarkoitus oli vuokrata pyörät.
  Mikko Lauri

  1. admin

   Asustelin 2007 matkalla enimmäkseen Landal Coldenhove -nimisessä lomakylässä. Se sijaitsi hiekkanummien keskellä, ja lähistöllä oli hiekkaharjujakin. Periaatteessa ei ole juuri mitään väliä minne Hollannissa menee. Joka paikasta on lyhyt matka maaseudulle ja kaupunkeihin, ja joka paikassa on hyvä pyöräillä ja hyvät pyörätiet. Luontoa ja kanavia riittää. Jos haluaa nähdä merta, silloin toki on mentävä rannikolle.

 5. Jaakko

  Pyöräilykuntien verkoston vuosikokous tuottaa tulosta. Tampere polkee oikeaan suuntaan! Terveiset, Jaakko.

 6. Ilkka Kyttälä

  Kyllä, hyvät on sivut.
  Palaan jatkossakin.

  Ilkka k.

 7. riitta

  Hienot sivut, hyvä kun olet alkanut tätä tekemään!
  Mahdottoman paljon tietoa ja kirjoitat mukavalla tavalla. Kuvat ja matkakertomukset ovat myös tosi hienoja. Laittaa ajattelemaan tätä oman kaupungin pyöräilyasiaa ihan uudelta tasolta.
  Hyvää jatkoa!!

 8. Antti Poikola

  Onnittelut todellakin! Todella mahtavan näköiset ja sisällön laadusta minulla ei ole epäiystäkään, vaikken vielä syvällisesti perehtynytkään.

  -Jogi

 9. Nikke

  Kyllä todella voit onnitella itseäsi, ja minun on ilo yhtyä onnitteluihin! Vaikka vasta vähän vilkuilin tekstejä, niin voin sanoa, että ovat täyttä asiaa. Hienot ovat sivut. Onnea ja idearikasta jatkoa!

 10. admin

  Kai sitä voi onnitella pikkuisen itseään, kun sai lopulta tämän sivuston kasaan parin vuoden miettimisen jälkeen:) No oikeasti tämä on vain testiviesti…

Vastaa

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.