Erinomainen kirja

Tampereen teknillinen yliopisto julkaisi syskyllä 2011 erinomaisen kirjan jalankulku- ja pyöräilyolojen kehittämiseksi. Kirja liittyy PYKÄLÄ-projektiin, jonka puitteissa analysoitiin kymmenen Eurooppalisen tunnetusti hyvän jalankulku- tai pyöräilykaupungin ratkaisuja. Samalla käytiin läpi kahdeksan suomalaisen projektissa mukana olevan kaupungin jalankulku- ja pyöräilyoloja. Kirjan ensimmäinen osa esittelee ulkolaisia ratkaisuja, toinen suomalaisia kaupunkeja käsittelevä osa ilmestyy lähiaikoina. Kirjan voi tilata liikenteen tutkimuskeskus Vernestä tai ladata netistä pdf-paketteina tästä osoitteesta: Sivun lopusta löytyy linkit yhteeentoista ladattavaan tiedostoon (lataus luku kerrallaan).

pykalakirja
Uusi erinomainen kirja

Vernellä on myös useita muita hyviä julkaisuja, tässä kaikki vernet pyöräilyyn liittyvät julkaisut:

Vastaa

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.