Pyöräretkeilyn SM-kilpailut Keuruulla 14.-15.7.2012

Erittäin mukavaa nähdä uudenlaista pyöräilytoimintaa Keski-Suomessa. Laitan tähän kutsun ja kaikki tiedot, mitä minulla tällä hetkellä on kyseisestä tapahtumasta.

Tervetuloa Pyöräretki 2012 – pyöräretkeilyn SM-kilpailut –tapahtumaan Keuruulle 14.-15.7.2012

Polje itsesi uuteen ulkoilmatapahtumaan Keurusselän seudun kauniisiin ja monipuolisiin pyöräilymaisemiin. Pyöräretkellä sinulla on reilun vuorokauden aikana mahdollisuus pyöräillä kuntosi mukaan 40-240 kilometriä erilaisten käyntikohteiden kautta. Käyntikohteissa voit tehdä pyöräretkeilyyn ja alueeseen liittyviä tehtäviä. Yö kuluu leppoisasti leirintäalueella teltassa nukkuen. Tapahtumaan voit osallistua yksin tai porukalla pyöräillen. Haasta mukaan kaverisi tai tulkaa vaikka koko perheen voimin.

Nettisivuilta tarkempaa tietoa: www.pyöräretki.fi.
Esite tapahtumasta löytyy tästä: esite

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

  1. Tomi Mandelin

    Pyöräretki 2012 poljettiin Keuruulla. Tapahtuma onnistui loistavasti ja enemmänkin porukkaa olisi mukaan mahtunut. Idea ja järjestelyt saivat siinä määrin kiitosta, että kesällä 2013 poljetaan taas. Lisätietoja tapahtumasta osoitteesta http://www.pyöräretki.fi.

Vastaa

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.